Welkom op onze website!

Welkom op onze website, hier vind je de laatste informatie over de evenementen en kampeerweekenden die wij organiseren. Graag tot ziens op een van onze weekenden!

Onze plannen voor 2021

Onze Constructam!

Helaas was 2020 geen goed festival-jaar, hopelijk zien wel we elkaar wat meer in 2021! 

Op de 2021 kalender staan 6 (!) pimpweekenden: Bikkelpimp in januari, For Men Only in maart, Springtime in april, het grote Pimpfestival in mei, Chica Pimp in juni en het After Summer Pimpweekend in september. 

Wijzigingen vanwege Corona

Helaas hebben we al weer e.e.a. moeten aanpassen. Het Bikkel Pimpweekend is verzet naar januari 2022,  het For Men Only is verschoven naar oktober 2021. Springtime is een beetje 'uitgekleed' en het Pimpfestival, de open dag op 29 mei, is geannuleerd. Het bijbehorende grote kampeerweekend gaat vooralsnog wél door. 

En nog meer gezelligheid.....

Inmiddels hebben we al zo veel leuke dingen gedaan van een enorm groot Pimpfestival met live muziek, foodtrucks, workshops en vele marktkramen, tot vele kleinere knusse thema weekenden zoals Bikkelpimp in januari, een cursus Sleurhutsleuren, After Summer Weekend, een ladies-only weekend. Kijk in de fotogalerij voor de sfeerimpressies.  

Deze weekenden zijn bijzonder gezellig met samen eten, kletsen, vuurtje stoken, een activiteit, kijk gauw bij onze evenementen voor de actuele planning. 

34875727_10215992900043427_2011225801944465408_n
34875727_10215992900043427_2011225801944465408_n
Bikkelpimp header
Bikkelpimp header
Chica pimp 2020-3 (5)
Chica pimp 2020-3 (5)
header Primavera alg-2
header Primavera alg-2


Hoe het begon....

Wat in 2016 begon met een gezellig kampeerweekend met ongeveer 20 caravans is inmiddels uitgelopen tot een heus festival met ruim 150 gepimpte caravans en campers, foodtrucks, live-muziek, marktkramen, workshops en duizenden bezoekers! 

Dit geeft wel aan dat in dit segment de oude caravan/camper helemaal hip is en dat steeds meer mensen een jonge of oude caravan opknappen en pimpen om zo hun eigen identiteit aan hun reispaleis te geven. Iedereen is trots op zijn/haar project en deelt graag zijn pimpervaringen, tips & trics. 

Al met al zijn de pimpers erg creatief, innovatief, sociaal en gezellig en werkt het heel inspirerend. En wij als Pimp Team vinden het erg leuk om voor deze gezellige groep  geheel belangeloos evenementen/kampeerweekendjes te organiseren. We zitten eigenlijk nooit stil en werken achter de schermen al weer aan een heleboel nieuwe plannen. Uiteraard staan we open voor leuke ideeën en locaties. 

Heel veel plezier gewenst en graag tot ziens op een van onze evenementen! 

Benjo, Marieke & Peter, Devin & Suus en Esther & Rick namens Het Pimp Team

Boeken

Ieder kampeerevenement heeft een eigen boekingsformulier, te vinden op desbetreffende  evenementpagina hier op de site. Boeken doe je door dit formulier ingevuld te mailen aan info@pimpfestival.nl. Pas na ontvangst van je betaling is je boeking definitief. We merken dat er veel enthousiasme is voor onze weekendjes, dus wacht niet te lang met boeken als je er bij wil zijn. Nieuwe kampeerweekenden worden het eerst aangekondigd door Het Pimp Team op Facebook, als je dat volgt ben je als eerste op de hoogte!

Disclaimer m.b.t. Corona: iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt, noch de organisatie noch de camping kan aansprakelijk gesteld worden voor mogelijk nadelige gezondheidsgevolgen vanwege deelname aan de kampeerweekendjes.

*** NIEUWS *** NIEUWS ***


Terug naar overzicht

08-05-2021

Buitengeluk en Caravanity nemen activiteiten Het Pimp Team over

Hallo pimpers,
We hebben een belangrijke mededeling. Omdat de levens en ambities van meerdere Pimp-Team-leden afgelopen tijden zijn veranderd, gaan we NA het Bikkelpimpweekend van januari 2022 stoppen met Het Pimp Team zoals het nu bestaat. ALLE REEDS GEPLANDE EN GEBOEKTE PIMPWEEKENDEN VAN 2021 GAAN GEWOON DOOR ZOALS BEDOELD (5e Gepimpte Caravan Weekend in mei, Chica Pimp in juni, After Summer in september, 4MenOnly in oktober en ook Bikkelpimp in januari 2022).
Maar niet getreurd, ook daarna zullen er nog steeds pimpweekendjes worden georganiseerd en ook het Pimpfestival krijgt een nieuw leven! Marieke en Esther zullen de pimpweekendjes blijven doen onder de vlag van Buitengeluk (www.buitengeluk.nu). Dat zijn ze afgelopen februari gestart omdat ze het erg leuk vinden om allerlei soorten unieke kampeerweekendjes te organiseren. Judith van Caravanity zal een eigen versie van het Pimpfestival (de feestelijke open dag met allerlei pimp-gerelateerd leuks) organiseren. En Benjo en Devin zijn en blijven natuurlijk die-hard-pimpers dus die kom je vast nog tegen!
Esther en Marieke namens Buitengeluk: “Hoi! Velen van jullie kennen ons al 😊. Wij We genieten enorm van simpele gezelligheid met een bakkie koffie, knisperend kampvuur, lekker eten en dus ook van de relaxte en kneuterige campingsfeer. En dat delen we graag met anderen. We merkten dat er veel kampeerders zijn met een 'gedeelde passie' zoals teckels, fotografie, van alles en nog wat. En we dachten als je die twee hobby's nu combineert, dan krijg je geheid een superleuk kampeerweekend! En zo ontstond Buitengeluk; we organiseren bijzondere kampeertripjes, ieder met een eigen thema: van een teckelkampeerweekend, een 5-landentoer tot een ladies-only weekend en natuurlijk ook een gaaf pimpweekend, we maken er gewoon een feestje van! En de ideeën blijven maar komen, we hebben er zin in! Heel veel groetjes van Marieke en Esther”
Judith namens Caravanity: “Iedereen kent het Pimpfestival wel, georganiseerd door een groep zeer enthousiaste en gedreven pimpliefhebbers. De afgelopen jaren zijn hun pimpfestivals uitgegroeid tot hèt evenement voor pimp liefhebbend Nederland. Het voelt als een grote eer dat Caravanity gevraagd is om het Pimpfestival voor 2022 te organiseren. De lat is hoog gelegd door Het Pimp Team, want wat waren de Pimpfestivals altijd tot in de puntjes georganiseerd. Het Pimpfestival wordt in 2022 omgedoopt tot het Caravanity Event. Een tikkie anders van opzet, maar toch ook heel veel overeenkomsten. Wij gaan hier hard aan de slag om iedereen in 2022 een onvergetelijk event te bezorgen. En middels deze weg willen we het Pimpteam hartelijk bedanken voor de geweldige Pimpfestivals van de afgelopen jaren. En bedankt voor het vertrouwen in Caravanity.
Op 1 april 2022 bestaat Caravanity 10 jaar. En dat moet groots worden gevierd. In 10 jaar tijd is Caravanity uitgegroeid tot een creatieve community met ruim 14.000 volgers. Al duizenden caravans en campers hebben een nieuw leven gekregen. Allemaal stuk voor stuk uniek en een feest om mee op vakantie te gaan. Het Caravanity Event is er om anderen te inspireren en DIY tips uit te wisselen. Een dag boordevol kleur, gezelligheid, inspiratie, presentaties, lekkers, toffe hebbedingen en muziek. Ruim 100 caravans en campers die zich openstellen voor publiek op voor 1 dag de meest happy camping van Nederland. Meer info volgt binnenkort op www.caravanity-event.nl."Terug naar overzicht


654404