Het Pimp Team

Wij zijn enkele enthousiaste pimpers die elkaar kennen via de Facebook groep Pimp je Caravan NL. Daar wisselen pimpers en aspirant-pimpers tips uit hoe je van je saaie sleurhut een reispaleisje kunt maken. Het leek ons leuk om elkaars projectjes een keer live te zien en zo vond in 2016 het eerste pimpweekend plaats in Benschop; 20 gave caravannetjes en campers, 3 marktkraampjes en ca. 200 bezoekers die kwamen kijken in de gepimpte caravans. En op de zondag gezellig eieren-met-spek bakken bij de prijsuitreiking van het mooiste pimpproject. Het was heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar; een traditie werd geboren…. 

Tsja, we zijn dus allemaal besmet met het pimpvirus en daar willen we iedereen mee aansteken. Vandaar dat we ons inzetten voor leuke pimp-kampeerweekendjes. Dit doen we gewoon voor de gezelligheid en budgetneutraal. Graag tot ziens!

Inmiddels staat de 5e editie op de kalender, zijn er After Summer Pimpweekenden, Bikkelweekenden, Chicapimps en fantaseren we over een internationale versie.... Wij stellen ons voor: 

Marieke van der Kooij  heeft samen met haar Peter meerdere projecten waarbij Predom caravannetjes een streepje voor hebben, maar er staat ook een prachtige Constructam en een heel gezellig campertje bij hen thuis! Deze door Marieke gepimpte frisse TEC heeft inmiddels een nieuwe eigenaar. En, Marieke kan in de skottelbraai wel 9 eieren tegelijk bakken, dát komt goed uit... 


Esther Zumpolle  heeft samen met Rick Fransen  o.a. een Knaus uit ’78 en een De Reu uit ’74 en af en toe komt er nog een leuk project voorbij. De inmiddels befaamde A4tjes methode om vinyl op maat in je caravan te leggen heeft Esther bedacht!
Ook Benjo en Devin hebben lange tijd deel uitgemaakt van Het Pimp Team maar zijn recent gestopt.