Het Pimp Team zwaait af...

januari 2022

Het is zo ver, we gaan jullie gedag zeggen! We hadden gehoopt dat ‘live’ te kunnen doen tijdens Bikkelpimp, maar helaas heeft Corona deze mogelijkheid verpest. 
Zoals eerder aangegeven lukt het Het Pimp Team Team niet meer om voldoende tijd vrij te maken voor de organisatie van de pimpweekenden. Het goede nieuws is dat Marieke en Esther onder de naam Buitengeluk een aantal pimpweekenden zal overnemen en Caravanity zal een groots pimpevent organiseren. Dus... blijf e.e.a. volgen en keep 'm rolling samen met gezellige mede-pimpers! Veel groetjes van Benjo, Esther, Marieke en Devin. *** NIEUWS *** NIEUWS ***


Terug naar overzicht

08-05-2021

Buitengeluk en Caravanity nemen activiteiten Het Pimp Team over

Hallo pimpers,
We hebben een belangrijke mededeling. Omdat de levens en ambities van meerdere Pimp-Team-leden afgelopen tijden zijn veranderd, gaan we NA het Bikkelpimpweekend van januari 2022 stoppen met Het Pimp Team zoals het nu bestaat. ALLE REEDS GEPLANDE EN GEBOEKTE PIMPWEEKENDEN VAN 2021 GAAN GEWOON DOOR ZOALS BEDOELD (5e Gepimpte Caravan Weekend in mei, Chica Pimp in juni, After Summer in september, 4MenOnly in oktober en ook Bikkelpimp in januari 2022).
Maar niet getreurd, ook daarna zullen er nog steeds pimpweekendjes worden georganiseerd en ook het Pimpfestival krijgt een nieuw leven! Marieke en Esther zullen de pimpweekendjes blijven doen onder de vlag van Buitengeluk (www.buitengeluk.nu). Dat zijn ze afgelopen februari gestart omdat ze het erg leuk vinden om allerlei soorten unieke kampeerweekendjes te organiseren. Judith van Caravanity zal een eigen versie van het Pimpfestival (de feestelijke open dag met allerlei pimp-gerelateerd leuks) organiseren. En Benjo en Devin zijn en blijven natuurlijk die-hard-pimpers dus die kom je vast nog tegen!
Esther en Marieke namens Buitengeluk: “Hoi! Velen van jullie kennen ons al 😊. Wij We genieten enorm van simpele gezelligheid met een bakkie koffie, knisperend kampvuur, lekker eten en dus ook van de relaxte en kneuterige campingsfeer. En dat delen we graag met anderen. We merkten dat er veel kampeerders zijn met een 'gedeelde passie' zoals teckels, fotografie, van alles en nog wat. En we dachten als je die twee hobby's nu combineert, dan krijg je geheid een superleuk kampeerweekend! En zo ontstond Buitengeluk; we organiseren bijzondere kampeertripjes, ieder met een eigen thema: van een teckelkampeerweekend, een 5-landentoer tot een ladies-only weekend en natuurlijk ook een gaaf pimpweekend, we maken er gewoon een feestje van! En de ideeën blijven maar komen, we hebben er zin in! Heel veel groetjes van Marieke en Esther”
Judith namens Caravanity: “Iedereen kent het Pimpfestival wel, georganiseerd door een groep zeer enthousiaste en gedreven pimpliefhebbers. De afgelopen jaren zijn hun pimpfestivals uitgegroeid tot hèt evenement voor pimp liefhebbend Nederland. Het voelt als een grote eer dat Caravanity gevraagd is om het Pimpfestival voor 2022 te organiseren. De lat is hoog gelegd door Het Pimp Team, want wat waren de Pimpfestivals altijd tot in de puntjes georganiseerd. Het Pimpfestival wordt in 2022 omgedoopt tot het Caravanity Event. Een tikkie anders van opzet, maar toch ook heel veel overeenkomsten. Wij gaan hier hard aan de slag om iedereen in 2022 een onvergetelijk event te bezorgen. En middels deze weg willen we het Pimpteam hartelijk bedanken voor de geweldige Pimpfestivals van de afgelopen jaren. En bedankt voor het vertrouwen in Caravanity.
Op 1 april 2022 bestaat Caravanity 10 jaar. En dat moet groots worden gevierd. In 10 jaar tijd is Caravanity uitgegroeid tot een creatieve community met ruim 14.000 volgers. Al duizenden caravans en campers hebben een nieuw leven gekregen. Allemaal stuk voor stuk uniek en een feest om mee op vakantie te gaan. Het Caravanity Event is er om anderen te inspireren en DIY tips uit te wisselen. Een dag boordevol kleur, gezelligheid, inspiratie, presentaties, lekkers, toffe hebbedingen en muziek. Ruim 100 caravans en campers die zich openstellen voor publiek op voor 1 dag de meest happy camping van Nederland. Meer info volgt binnenkort op www.caravanity-event.nl."Terug naar overzicht682855