Gepimpte Caravan Weekend

Pimpfestival

After Summer Pimpweekend

Bikkelpimp

Jaarlijks organiseren we in mei het "Gepimpte Caravan Weekend", ieder jaar op een andere camping. Dit is een kampeerweekend voor pimpers: eigenaars van gepimpte caravans en campers die het gezellig vinden om andere pimpers te ontmoeten en klustips & trics uit te wisselen. 

Doorgaans is het programma op vrijdag aankomen, samen eten, zaterdag open huis en rondsnuffelen tijdens het Pimpfestival, weer eten met elkaar, zondagochtend gezellig samen eieren bakken en dan gaat iedereen weer richting huis. 

Chica Pimpweekend

Een weekendje kamperen met alleen maar gezellige pimp-dames. Badjasontbijt, Foute Bingo... tijd voor een feestje!

Het Pimpfestival wordt gehouden op de zaterdag van het Gepimpte Caravan Weekend. Iedereen die benieuwd is hoe je een saaie caravan/camper van binnen en/of van buiten (zelf) omtovert tot een je eigen unieke reispaleis is welkom voor een dosis inspiratie. De trotse eigenaars van de gepimpte caravans houden "open-huis-op-wielen” en delen graag hun kluservaringen. Er zijn foodtrucks, marktkramen, er zijn pimpworkshops, een pimpcompetitie en muziek! Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Al met al heerst een hele gezellige en creatieve sfeer met voor ieder wat wils. Enne, gratis entree! 

Springtime Pimpweekend

Lekker in het voorjaar van de eerste zonnestralen genieten, uiteraard lekker vanuit je reispaleisje!

Dit is een jaarlijks kampeerweekend in september voor pimpers, gewoon voor de gezelligheid. Een soort mini-Gepimpte-Caravan-Weekend, maar dan zonder open dag, pimpcompetitie of marktkramen, maar gewoon lekker relaxed samen een koffietje en/of drankje doen, vuurtje stoken, eten en kletsen. Ook hier geldt vrijheid-blijheid; gezellig als je er bij bent maar niks is verplicht. Honden en kinderen meer dan welkom!
Pimp goes International

 

Kids Pimpweekend

 

- in ontwikkeling - 

Dit kampeerweekend in januari is voor echte bikkels en voor wie echt niet zó lang zonder zijn reispaleisje kan. Jet moet wel een beetje tegen kou kunnen. Kacheltje aan, glühwein en erwtensoep mee en op naar een mooie stek waar we een vuur mogen maken. Bijzondere sfeer, echt heel leuk!


......


- ideeën welkom voor meer thema's -


Terugblikken

Een kleine samenvatting... maar omdat plaatjes meer zeggen dan praatjes zijn er veel meer foto’s en filmpjes te vinden in de fotogalerij

Op camping De Vlagberg kwamen er in januari 2020 19 caravans & campers samen voor het superstoere Bikkelpimpweekend. Wat hadden we mazzel met het weer! De erwtensoep en andere baksels smaakten meer dan goed, er werd hout gezaagd, gehakt en opgestookt in de stookhut, de BBQ en het eieren-met-spek ontbijt ontbraken natuurlijk niet. Perfecte locatie voor dit themaweekend! In september 2019 streken er zo'n 25 gepimpte caravannetjes neer op Buytenplaets Suydersee bij Lelystad voor het After Summer Pimpweekend. Ondanks de regen hadden we lol samen en genoten we van de BBQ, ontbijtje, wandeling en de gezelligheid. 
In mei 2019 waren er zo'n 130 gepimpte caravans en campers aanwezig op het 4e Gepimpte Caravan Weekend op Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk. Soep eten uit een heksenketel, al die bezoekers je trots showen, de pimpcompetitie, leuke oude & nieuwe spullen shoppen, relaxen op het Pimp Terras, hamburgers eten, samen eieren bakken...de sfeer was wéér fantastisch! Dat kan alleen met deelnemers met de juiste kampeer-spirit! In januari 2019 kwamen de stoerste pimpers naar het eerste "Pimp onder 0" weekend in Drenthe. Het was prima uit te houden in de stookhut met warme chili con carne, glühwein en later ook nog erwtensoep. Smullen! En wat is het heerlijk wandelen in de omgeving van dit natuurkampeerterrein in Borger. Gezellig hoor!


 

 


In het najaar van 2018 hebben we met zo'n 30 caravannetjes gezellig gekampeerd tijdens het After Summer Pimpweekend op Landgoed Wielewaal in Zeewolde. Lekker chill, BBQ, vuurtje en muziek! 

 

In mei 2018 streken er ongeveer 120 caravannetjes/campers neer bij Charmecamping Hartje Groen in Schaijk, inclusief onze eigen gepimpte organisatie-Constructam! De perfecte uitstraling en medewerking van de camping maakte het mogelijk om wederom een topevenement neer te zetten. Vrijdag begon al bijzonder goed met een oergezellige pizza-avond. En op zaterdag werd een gekoesterde wens werkelijkheid; er was live muziek tijdens het Pimpfestival! De reacties van pimpers, bezoekers en ondernemers waren ontzettend positief, en ook nu was de sfeer echt uniek creatief en gezellig... Omroep Brabant maakte dit leuke filmpje (start bij 03.00 minuut).

 

Het eerste After Summer Pimpweekend vond spontaan plaats op camping Namaste in Berlicum. Het was gezellig om met elkaar te eten en frikandellen te roosteren boven het vuurtje!

 

In het voorjaar van 2017 waren we te gast bij RCN Camping De Jagerstee in Epe. Er kwamen 70 (!) caravans/campers en bijna 1.500 bezoekers. Wauw! Gelukkig was de camping erg flexibel en meedenkend om dit groeiende evenement te faciliteren. We hadden voor het eerst een paar foodtrucks, meer marktkramen en pimp-workshops. We vergeten nooit meer het spontane eieren-met-spek-ontbijt, wat een sfeertje maken die pimpers!

 

In 2016 waren we met zo’n 20 gepimpte reispaleisjes op Landgoedcamping Rosenboom in Benschop en er kwamen ongeveer 200 bezoekers. Zo véél bezoekers hadden we niet verwacht, maar wat was het leuk! Op zondagochtend werd onder het genot van zelf gebakken eieren met spek nog even nagenoten en werd Linda met haar schattige caravannetje uitgeroepen tot winnaar van de pimpcompetitie! Het was klein maar reuze fijn, een traditie was geboren. Veel geleerd voor de volgende keer!