Pimpfestival zaterdag 29 mei 2021 GEANNULEERD

Pimpfestival 29 mei 2021

*** update 13 maart 2021: tot onze grote spijt moeten we het Pimpfestival annuleren. We krijgen het niet voor elkaar om dit Coronaproof uit te voeren. Dus kom op 29 mei NIET naar Bunnik, er is GEEN festival. Het kampeerweekend gaat vooralsnog wél door. *** 

Kamperen tijdens het 5e Gepimpte Caravan Weekend

Het 5e Gepimpte Caravan Weekend gaat vooralsnog wél door, maar dan dus zonder Pimpfestival op zaterdag. Wat 'overblijft' is eigenlijk een wat groter kampeerweekend met een beperkt programma. Heel jammer, maar het is niet anders. We richten ons graag op wat er wél kan, en kamperen met je gepimpte caravan/camper met vele andere pimpers is toch sowieso een feestje?

Het programma

  • Vanaf vrijdagmiddag ben je welkom op onze eigen velden bij Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Installeer je rustig op je plekje. Genoeg tijd om de camping te verkennen of rustig rond te kijken wie er nog meer aankomst. 
  • Op vrijdagavond komt er een frietkar en kun je zo veel friet en snacks eten als je wil (op inschrijving), uiteraard in een Coronaproof uitvoering.
  • Voor de zaterdagochtend kun je ene ontbijt bestellen bij de camping. 
  • Op zaterdagavond wordt de pizza houtoven aangezet waar de heerlijkste pizza's worden gebakken (op inschrijving), ook dit gebeurt Coronaproof.  
  • En op zondagochtend is er het inmiddels fameuze eieren-met-spek ontbijtje, persoonlijk gebakken door Het Pimp Team. Wellicht dat we hier een andere vorm aan geven, maar je kunt in ieder geval op een goed ontbijt van ons rekenen. 

 Tip: als je onze Facebookevenementpagina 5e Gepimpte Caravan Weekend in gaten houdt, krijg je alle voorpret mee!

Pimpcompetitie

We gaan pimpcompetitie een andere vorm geven, want het is geen goed plan om de jury in jullie caravans te laten kijken gezien én tegelijkertijd zich aan de Coronarichtlijnen te houden. Wordt vervolgd!  

De kampeer- en eet tarieven

Aankomst vrijdag 28 mei na 12.00 uur, vertrek zondag 30 mei voor 13.00 uur

kampeerplaats incl. 2 personen             € 23,- per nacht
(korting bij 1 persoonsbezetting           € 3,- per nacht)
extra volwassene (vanaf 12 jaar)            € 5,- per nacht
extra kind (van 4 t/m 11 jaar)                  € 3,- per nacht
baby (van 0 t/m 3 jaar)                              gratis
hond                                                              € 2,- per nacht
organisatiebijdrage                                   € 10,- per boeking
vrijdag: onbeperkt friet & snacks             volwassene € 7,-            kind € 5,-
zaterdagochtend: ontbijtarrangement  volwassene € 9,-             kind € 7,50
zaterdagavond: pizza incl. salades           volwassene € 17,-          kind € 12,50
zondagochtend: eieren-met-spek             GRATIS
combideal: vrijdag friet & zaterdag pizza volwassene € 22,50     kind € 15,- 

Kampeerplek boeken?

Het kampeerweekend is wederom uitverkocht. Tot 15 april 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (€ 10). Na 1 april is annuleren niet meer mogelijk.

Pimpfestival 29 mei 2021

Binnenkijken in tientallen gepimpte caravans/campers

Grijp je kans, want er komen dit weekend zo'n 150 gepimpte caravans en campers bij elkaar en bij het overgrote deel mag je  naar binnen om geïnspireerd te raken, klustips op te vragen en je lekker te vergapen aan al dat moois. Van stoere mancave, jungle op wielen, retrochic en bloemenzee, je kunt het zo gek niet bedenken maar het is er. Hier een kleine impressie, in de fotogalerij vind je nog veel meer!

LIVE MUZIEK van Rock en Retro

We zijn heel trots dat Petra en Marije van Rock en Retro vanuit een fantastische Constructam uit 1973 live komen zingen! Het genre past perfect bij deze dag met o.a. The Stones, Janis Joplin, Dolly Parton, Doe maar en nog veel meer. Met de haren opgestoken en kleding met drukke printjes gaan we helemaal terug in de sfeer van de jaren 60/70. Probeer straks maar eens stil te blijven staan...

Enne, als de dames even pauze houden om de keeltjes te smeren, nemen onze eigen Wim en Henri (de plaatjesdraaiers, die van het After Summer en Bikkelpimpweekend!) de boel over en houden de sfeer er in!

Smullen bij de foodtrucks

Ook dit jaar komen er weer de mooiste foodtrucks met de lekkerste hapjes. En ach, het is een feestdag dus verwen jezelf en kom alles proeven!

Claire van Chique de Friemel is er natuurlijk weer bij met haar prachtige Constructam. Ze maakt de heerlijkste verse espresso’s, koffie en cappuccino’s met een professioneel espresso apparaat. En ook staat er ijskoffie en fijne thee soorten thee op de kaart. En dan smaken de ambachtelijk gemaakte zoetigheden met zoveel mogelijk biologische ingrediënten daar natuurlijk superlekker bij. Beter kan je dag niet beginnen!  

Lenja loves crêpes!!! En daarom begon ze in 2016 met de Crêpes-Corner. Crêpes kunnen altijd: als  ontbijt, voor de lunch, als tussendoortje, als borrel, als traktatie, als volwaardig diner of als toetje! Een crêpe is een grote, hele dunne pannenkoek. Deze wordt gevuld met allerlei lekkers. De zoete variant heet crêpe, de hartige variant heet ‘galette’. Leuk om te weten; Lenja gebruikt alleen maar zeer kipvriendelijke eieren. Dat smaakt natuurlijk extra lekker. 

Fan van de Mexicaanse keuken? Dan val je met je neus in de guacamole bij Romy en Simone van 't Je van het Loket. Uit hun prachtige Peugeot J7 bus toveren ze onder meer smaakvolle quesadillas gevuld met kip, gehakt en kaas, verse groenten, pittige Jalapeno Burgers, knapperige nachos uit de oven met gesmolten kaas, verse salsa en guacamole. Owwww, lekker!

Vorig jaar stond Marco voor het eerst op een festival met zijn superverse vis en heerlijk gegrilde satéetjes. Dat smaakte niet alleen bij ons naar meer; hij is er weer bij!

Carmen combineert haar passie voor koken en liefde om met mensen in contact te komen via haar Caravana de Carmen: een mooie food-caravan waar bijzondere  stroopwafels te koop zijn bereid met met eerlijke, verse ingrediënten zoals eieren, 100% roomboter, basterdsuiker en vooral heel veel liefde. Uiteraard serveert ze de klassieke wafels, maar wat denk je van een stroopwafel met citroen, Nutella/zeezout, mascarpone/aardbei/choco of  banaan/marshmellow /choco? Laat je verrassen!

Zin in oosterse lekkernijen? Dan moet je bij Randi zijn van Le Baoski. Hij maakt Indonesische gerechten uit Java met invloeden uit het westen. De kruidige oosterse gerechten worden aangeboden op een westerse manier. Vandaag heeft hij heerlijke gestoomde broodjes, loempias en meer Indo snacks bij zich. 

Icerolls...wat zijn dat dan? Deze bereidingswijze van ijs komt uit zuid-oost Azië: de rolletjes van flinterdun ijs worden op een zogenaamde grill  (ijskoude plaat) bereid. Het vloeibare ijsmengsel  wordt op de plaat gegooid, bevriest gelijk en transformeert het in een dunne laag (room)ijs. De "ijs roller" gaat dan aan de slag met spatels en maakt het ijs extra lekker met allerlei toppings. Kom naar de mooie oudroze Renault van Joeri en probeer het uit!

En natuurlijk staat het Pimp Team weer de heerlijkste burgers te bakken in de eigen Benjo's Burgers tent! Een sappige burger op een vers broodje met gebakken uitjes, een beetje sla en een sausje naar keus...dat gaat er altijd wel in!

Lekker rondneuzen bij de marktkramen

We hebben weer een bonte verzameling ondernemers uit de pimp- en/of kampeer- branche bij elkaar gezet! Slenter lekker tussen de marktkraampjes door, kijk je ogen uit en laat je verleiden door Caravanity, My Eriba Dream, VanMarieke/That Vintage Shop, Leuk & Zo, De Woonwagen, Bodyart on Wheels, Retro & Zo, Glaravans, Onder de Plak, Rosa, The Lost Boys Camp,  Caravanoldies, Tim Slooten TKA  en nog meer leuks!

(en er is nog meer leuks in aantocht, hou deze pagina in de gaten!)

Vraag het Jaap!

Heb je plannen om een oudere caravan/camper te kopen, maar ben je een beetje huiverig voor een kat-in-de-zak? Kom tijdens het Pimpfestival naar Jaap; als oud-caravanbouwer en schade-expert weet hij precies waar je op moet letten, wat serieuze problemen kunnen zijn en wat nog wel ok is.Ter illustratie staat er een mooie oudere caravan naast zodat je live ziet waar je moet kijken/ruiken/voelen. En zo word je opeens veel wijzer! 

Steekje Los

Zelf je caravankussens overtrekken moeilijk? Nee hoor, Mirjam laat je tijdens haar workshop heel duidelijk zien hoe je suffe saaie caravankussens omtovert tot hippe sfeermakers! Er zijn meerdere methodes; van een simpele-overtrek-die-met-elastiek-altijd-past tot superstrak-maatwerk-met-rits. Ze is te vinden bij het Steekje Los paviljoen, waar ze om 12.00 en om 15.00 de workshops geeft. Echt, eerst denk je 'dat kan ik echt niet' maar na Mirjams duidelijke verhaal weet je precies hoe en wat en gaat het helemaal goed komen!


3894