After Summer Pimpweekend 18 t/m 20 september 2020

 

Inmiddels óók een traditie; het After Summer Pimpweekend! Nog even nagenieten van de zomer met een gezellige groep pimpers. Lekker bij elkaar op een veldje, vuurtje stoken, koffietje doen, samen eten en bijpraten. 

Charme Camping Hartje Groen

Ja, dit adresje komt je wellicht bekend voor; in 2018 hebben we hier in Schaijk het grote Pimpfestival gehouden. En dat was zo goed bevallen dat we er graag nog een keer naar terug gaan. Hartje Groen ligt verscholen in de bossen, midden in het natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! De camping is uitgeroepen tot één van de acht ‘ANWB- charme campings’ van Noord-Brabant. Lekker luieren op de natuurcamping, wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Genieten van een lekker hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de open haard binnen in De Boshut. Een boek lezen of een spelletje spelen in onze gezellige huiskamer voor kampeerders ’t Hart, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan.


RIVM maatregelen

Sinds maandag 11 mei 2020 kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. Daarom blijft voor iedereen gelden: 

  • was vaak je handen;
  • hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg;
  • schud geen handen;
  • houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen;
  • kom niet als je klachten hebt!

Disclaimer: iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt, noch de organisatie noch de camping kan aansprakelijk gesteld worden voor mogelijk nadelige gezondheidsgevolgen vanwege deelname aan de kampeerweekendjes.

Het programma

Vanaf 13.30 uur vrijdagmiddag is iedereen welkom en installeert zich op ons veld Bremweide! Het lijkt ons gezellig om die avond een American Party te houden; als een paar mensen wat lekkers koken maken we daar een buffetje van en eten we gezellig met z'n allen, echt campingstyle! Uiteraard zorgen we voor lekker bakkie koffie/thee daarna. 

Zaterdagochtend is er (op inschrijving) een ontbijtbuffet bij de Boshut van Hartje Groen.  's Avonds kun je (in inschrijving) aanschuiven op het terras van de Boshut waar  heerlijke huisgemaakte oer-pizza’s met toppings uit de streek worden gebakken in de hout gestookte pizza-ovens. Geserveerd met stokbrood en tapenades, een frisse salade en een lekker ijsje op stokje toe. 

En zondagochtend is er uiteraard het traditionele eieren-met-spek ontbijt geserveerd door Het Pimp Team. Je hoeft pas om 17.00 uur de plek vrij te maken dus geniet van de omgeving!

Tarieven & Inschrijven

*** Update 5 juli 2020: vooralsnog is het After Summer Pimpweekend 2020 uitverkocht, sorry! ***

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel op ons veld, inclusief het eieren-met-spek ontbijtje op zondag en natuurlijk wifi, een auto op de parkeerplaats, warm water, bijzetttentjes, honden, kinderen t/m 17 jaar en organisatiebijdrage. Dit kost 70 Euro voor de eerste 2 volwassenen, extra volwassenen betalen 15 Euro per persoon. Additioneel kun je bijboeken:

  • ontbijtbuffet Hartje Groen op zaterdagochtend: 11,95 per persoon
  • Pizza-avond zaterdagavond: 17,50 per volwassene / 8,75 voor kinderen t/m 11 jaar
  •  een dagje eerder aankomen of later vertrekken kan ook, dit boek je zelf rechtstreeks online bij Hartje Groen. Kies een plek op de Bremweide dan hoef je niet te verkassen. Bremweide nummers 29-30-31-32 zijn gereserveerd voor de organisatie.

Vul dit aub in op het boekingsformulier en mail het naar info@pimpfestival.nl. We sturen je dan binnen een week een ontvangstbevestiging inclusief betaalinstructie. Zodra je betaald hebt is je boeking pas definitief. Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! Tip: als je onze Facebook evenementpagina (After Summer Pimpweekend 2020) in gaten houdt, krijg je alle voorpret mee! Tot 1 augustus 2020 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (€ 10). Na 1 augustus is annuleren niet meer mogelijk.4797