After Summer Pimpweekend 10 t/m 12 september 2021

+++ het After Summer Pimpweekend is UITVERKOCHT. Stuur een mail naar info@pimpfestival.nl als je op de reservelijst wil staan. +++

En we sluiten het jaar af met het traditionele After Summer Pimpweekend, dit keer in de prachtige Achterhoek! Nog even een weekend nagenieten van de zomer met een gezellige groep pimpers. Lekker bij elkaar op een veldje, vuurtje stoken, koffietje doen, samen eten en bijpraten, welkom!

Camping Veldzicht

We zijn van harte welkom op deze gemoedelijke boerencamping die in een prachtige omgeving ligt. Hier kun je genieten van de stilte en de rustgevende natuur. Je ziet er veel verschillende vogels, reeën langs de bosrand en hazen in de naast gelegen weilanden. Je kunt hier fijn wandelen en fietsen, er is een visvijver en jeu de boules baantje. Ook is er een gezellig terras/kantine waar je broodjes, drankjes, ijsjes, bitterballen, tosti’s en meer lekkers kunt bestellen. En, je mag een vuurtje stoken in een vuurschaal/vuurkorf, tenzij het te droog is uiteraard.De camping ligt in Haarlo in de Achterhoek en grenst aan het Geldersch Landschap. De bekende kampeerwinkel Obelink is 22 km hier vandaan. 

Corona maatregelen

We willen iedereen met klem verzoeken om zich aan de dan geldende Corona maatregelen te houden. Houdt in ieder geval afstand, was regelmatig je handen en kom niet als je je niet lekker voelt. We zullen de actuele richtlijnen t.z.t. hier publiceren en ook per mail nogmaals kenbaar maken. 

Moeten we onverhoopt dit weekend annuleren i.v.m. Corona richtlijnen, dan proberen we het te verzetten naar een andere datum en blijft je reservering staan. Kun je die nieuwe datum niet, dan krijg je je geld terug m.u.v. de organisatiebijdrage van 10 Euro.  

Disclaimer: iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt, noch de organisatie noch de camping kan aansprakelijk gesteld worden voor mogelijk nadelige gezondheidsgevolgen vanwege deelname aan de kampeerweekendjes.

2635

Het programma

Vrijdag 10 september is iedereen al vanaf 10.00 uur welkom! Meld je bij aankomst even bij het Pimp Team, we hebben de koffie klaarstaan uiteraard. Zoek zelf een leuk plekje uit op een van ‘onze’ veldjes en kom even bij van de reis.

Het lijkt ons gezellig om die avond een American Party te houden; als een paar mensen wat lekkers koken, zetten we dat bij elkaar als een buffetje en eten we met z’n allen. Inmiddels weten we dat dat heel gezellig en heel lekker is! Uiteraard zorgen wij voor bakkie koffie/thee daarna. 

Zaterdagochtend kun je je bestelde ontbijtje afhalen bij de kantine van de camping. Lekker makkelijk!

Zaterdagmiddag hebben we een leuke activiteit in de planning. Wat het is houden we nog even geheim. Het is voor iedereen die een beetje kan wandelen geschikt dus neem een paar comfortabele schoenen mee (en als het slecht weer is een regenjas). Dat wordt geheid lachen!

Zaterdagavond komt de foodtruck van Silvia en kun je (op inschrijving) van haar heerlijke warme Mexicaanse wraps, diverse salades, tortilla chips,  salsa en fris dessert genieten op het terras. Drankjes zijn te koop bij de campingkantine (eigen drankjes meenemen is dus even niet de bedoeling). Graag wel even je eigen bord en bestek meenemen. En, Tonny maakt deze avond extra bijzonder met zijn live muziek! Cheers!

En zondagochtend is er uiteraard het traditionele eieren-met-spek ontbijt geserveerd door Het Pimp Team. Je hoeft pas om 18.00 uur de plek vrij te maken dus haal het maximale uit je kampeerweekend! 

Geen eigen caravan?

Er zijn op deze camping ook 2 blokhutten te huur. Hierin kun je overnachten met 4 personen. Een blokhut kost 60 Euro per nacht, exclusief de schoonmaakkosten van 25 Euro. Geef onderaan het inschrijfformulier aub aan als je een blokhut wil boeken.

Tarieven & Inschrijving

Omdat het After Summer Pimpweekend is uitverkocht kan er niet meer geboekt worden. Stuur een mail naar info@pimpfestival.nl als je op de reservelijst wil staan. 

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel op onze veldjes, inclusief het eieren-met-spek ontbijtje op zondag, de verrassingsactiviteit en natuurlijk wifi, warm water, een auto op de parkeerplaats, bijzettentjes, honden, toeristenbelasting en organisatiebijdrage. Dit kost 55 Euro voor de eerste 2 personen. Kom je met meer dan betaal je 12 Euro per persoon extra voor het hele weekend. Kom je alleen? Dan is de prijs voor het arrangement 40 Euro.

Additioneel kun je bijboeken:

  • Ontbijtje-to-go op zaterdagochtend voor 6 Euro; een goed gevuld tasje vol lekkers op te halen bij de kantine van de camping: een bruin en een wit pistoletje, een croissant, echte boter, hagelslag en jam, een plak kaas en een plak ham, een bekertje yoghurt/kwark, een gekookt ei, appelsientje en een appel. Los kun je nog wat extraatjes bij bestellen ( 50 cent per item) dan heb genoeg voor z'n tweetjes! Tegen die tijd zal Het Pimp Team wel een pot koffie en thee klaar hebben staan..... 
  • Mexicaanse Maaltijd uit Silvia’s foodtruck op zaterdagavond: 12,50 Euro per per persoon, kinderen van 3 t/m 6 jaar 7,50 Euro.  Drankjes zijn te bestellen bij de kantine van de camping, dus het is niet de bedoeling om zelf drankjes mee te nemen.
  • een dagje eerder aankomen of later vertrekken kan ook en kost 19 Euro per nacht voor 2 personen en 12,50 Euro voor 1 persoon.

Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! Heb je nog vragen? Mail ons op info@pimpfestival.nl. Tot 1 juli 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (10 Euro). Na 1 juli is annuleren niet meer mogelijk. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de camping te boeken voor dit Pimpweekend.

Tip: als je op de Facebook evenementpagina van dit weekend "ik ga" of "geïnteresseerd" aanklikt krijg je alle voorpret mee.