After Summer Pimpweekend 2019

Altijd leuk om met 'pimpers-onderling' te kamperen! Gezellig hapje eten samen, vuurtje stoken, bijkletsen en plannen maken voor volgende kampeertripjes! Haak je reispaleis nog een keer aan, gooi er voor de zekerheid een extra dekentje in en kom ook naar camping Buytenplaets Suydersee in Lelystad! 

*** UPDATE 1 oktober; wat een regen, maar wat een succes! ***

Er zijn ca. 25 plekjes beschikbaar en zoals jullie weten: wie het eerst komt, het eerst maalt. Dan hebben we de hele camping voor onszelf, yeah! Er is ook een vuurplaats dus dat wordt gezellig. Vul het boekingsformulier a.u.b. volledig in, sla ‘m op voor je eigen administratie en mail hem naar info@pimpfestival.nl. Dan krijg je binnen een paar dagen een bevestiging en ook een Tikkie om te betalen.

Het programma

 Wat zijn de plannen voor dit weekend?  Vrijdags komt iedereen aan zullen we dan ’s avonds gezellig koffie drinken met zelf gebakken lekkers á la Oisterwijk? Wie wil zijn bakkunsten showen? Wij zorgen voor de koffie & thee, nemen jullie je mokken mee?

* zaterdag ochtend 11.00 uur: wandeling met de honden

* zaterdagavond rond 18.00 uur: samen BBQ-en en huisgemaakte frisse salades eten, de drankjes verzorgen wij!

* zondagochtend rond 9.30 uur: eieren-met-spek ontbijtje van Het Pimp Team en dan vertrekt iedereen weer huiswaarts.

Wandel je mee?

We verwachten dat er weer wat honden meekomen naar het After Summer Pimpweekend. De omgeving van de camping leent zich perfect voor een mooie wandeling. Wie heeft er zin om zaterdag om bijvoorbeeld 11.00 uur een wandeling te maken?

Buytenplaats Suydersee 

Op Buytenplaets Suydersee hebben verschillende overnachtingsvormen hun plaats gevonden, schitterend ingepast in de natuurlijke omgeving. Het diverse aanbod maakt deze locatie uniek. Laat je verrassen en beleef een bijzondere overnachting in de jongste provincie van Nederland. Er is een vuurplaats, overdekte eetplaats met kookfaciliteiten, een koelkast/diepvries, WIFI, prachtige wandelpaden en mountainbike routes en een 9 op Zoover. Of te wel; het leek ons de ideale locatie voor het After Summer Pimpweekend! Wil je meer weten over de camping? Kijk op hun website. 

Kom gezellig BBQ-en!

Op zaterdagavond brengt de slager rond 18.00 uur BBQ en allerlei lekkere stukjes vlees wat we met z’n allen gaan bakken. Er worden verschillende soorten salades en lekker brood bij geserveerd. Het Pimp Team zorgt dat er drankjes klaar staan: fris, wijntje, biertje. Borden, bestek en glaasjes zijn aanwezig. Neem wel je eigen stoel en tafel mee en schuif gezellig aan bij elkaar onder het afdak! Dat is toch hét kampeergevoel op z’n best. De kosten zijn € 13,50 per persoon en € 8,50 voor kinderen tot 12  jaar. Geef op het boekingsformulier aan met hoeveel personen je wil komen eten. 

Eitjes met spek horen er bij

Tsja, het traditionele eieren-met-spek ontbijtje mag natuurlijk niet ontbreken! Schuif zondagochtend rond 9.30 lekker aan onder de droogzit met bord, bestek, beker en stoeltje en laat Het Pimp Team de eitjes bakken. Ook voor koffie, thee, melk en jus wordt gezorgd. Smakelijk! Het ontbijtje is gratis, maar geef aub wel even op het boekingsformulier aan met hoeveel personen je komt, dan kunnen we daar rekening mee houden qua inkopen. 

Bustoer Lelystad

Dit is helaas komen te vervallen i/v.m. te beperkte belangstelling.