Bikkelpimpweekend 7 t/m 9 januari 2022

Let op: dit kampeerweekend zou oorspronkelijk plaatsvinden van 8 t/m 10 januari 2021 maar is vanwege Corona verplaatst naar 7 t/m 9 januari 2022. Alle boekingen blijven geldig, mocht je op de nieuwe datum niet kunnen krijg je je geld terug m.u.v. de organisatiebijdrage. Stuur hiervoor vóór 1 november 2021 een mailtje naar info@pimpfestival.nl.

+++ update okt 2020: UITVERKOCHT +++

Dit móet je een keer meegemaakt hebben: winterkamperen! En met een muts, een extra (elektrisch?) deken, een kampvuur en glühwein en/of warme chocolademelk is het echt niet koud hoor! Gezellig samen keuvelen rond het kampvuur, proost. Stiekem duimen we voor een mooi laagje sneeuw, dat zou echt mooie plaatjes opleveren.  

Camping Het Goeie Leven

Camping Het Goeie Leven  in Eerde (vlak bij Veghel en bij kampeermegastore De Wit in Schijndel) opent dit weekend speciaal voor ons haar deuren! We mogen komen kamperen op dit mooie terrein met keurig verzorgd sanitair. Het ligt beschut tussen de bossen waar je ook heerlijk kunt wandelen. Een vuurtje stoken op je plek is toegestaan, mits je het veilig doet (emmer water klaarzetten!) en het van de grond af is in een vuurschaal of korf.  Honden welkom!

Corona maatregelen

We willen iedereen met klem verzoeken om zich aan de dan geldende Corona maatregelen te houden. We zullen deze t.z.t. hier publiceren en ook per mail nogmaals kenbaar maken. 

1304

Samen eten?

Geen zin om te koken?  Op vrijdagavond serveert Ton (inmiddels beroemd vanwege de overheerlijke goulashsoep afgelopen After Summer Pimpweekend!) de door zijn leerlingen gemaakte erwtensoep. En op zaterdagavond serveert Het Goeie Leven een stamppottenbuffet. Jammie! Uiteraard zijn er ook vegetarische versies beschikbaar, geef dat aub op je boekingsformulier.  

Dit keer verzorgt Het Pimp Team zowel op zaterdag- als zondagochtend een ontbijtje, op zondag bakken we de befaamde eieren-met-spek. Koffie en thee is er natuurlijk ook altijd en het kan maar zo zijn dat er een rondje warme chocolademelk en/of glühwein wordt geserveerd. 

Tarieven & Inschrijven

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel voor 2 personen, inclusief ontbijtjes op zaterdag en zondag en natuurlijk wifi, een auto op de parkeerplaats, 6 Amp stroom, warm water, kinderen t/m 12 jaar en de organisatiebijdrage. Dit kost 56,50 Euro. 

Extra personen ouder dan 12 jaar betalen 5 Euro per persoon per nacht. Als je alleen komt krijg je 2 Euro per nacht korting. Voor een hond betaal je 2,50 Euro per nacht. 

Additioneel kun je bijboeken:

  • een 16 Amp stroomaansluiting i.p.v. 6 Amp voor 4,50 Euro per nacht
  • erwtensoep met roggebrood en katenspek op vrijdagavond kost 7,50 Euro per persoon waarvan 5 Euro gedoneerd wordt aan het goede doel van de leerlingen van Ton 
  • deelname aan stamppottenbuffet van Het Goeie Leven kost 12,50 Euro per persoon
  •  een dagje eerder aankomen of later vertrekken kan ook, dit kost 22 Euro per nacht. Geef dat a.u.b. op je boekingsformulier. 
  • De organisatiebijdrage is dit keer 12,50 Euro per plaats. 

*** het Bikkelpimpweekend is helaas uitverkocht. Wil je op de reservelijst staan? Stuur dan een mail met je gegevens naar info@pimpfestival.nl. ***