Bikkel Pimpweekend 7 t/m 9 januari 2022 

*** update 18 dec 2021: VANWEGE DE ACTUELE CORONAMAATEREGLEN KUNNEN WE DIT UNIEKE WEEKEND NIET IN VOLLE GLORIE DOOR LATEN GAAN DUS IS HET GEANNULEERD ***

Dit móet je een keer meegemaakt hebben: winterkamperen! En met een muts, een extra (elektrische?) deken, een kampvuur en glühwein en/of warme chocolademelk is het echt niet koud hoor! Gezellig samen keuvelen rond het kampvuur, proost. Stiekem duimen we voor een laagje sneeuw, dat zou echt mooie plaatjes opleveren.  

Camping Het Goeie Leven

Camping Het Goeie Leven  in Eerde (vlak bij Veghel en bij kampeermegastore De Wit in Schijndel) opent dit weekend speciaal voor ons haar deuren! We mogen komen kamperen op dit mooie terrein met keurig verzorgd sanitair. Het ligt beschut tussen de bossen waar je ook heerlijk kunt wandelen. Een vuurtje stoken op je plek is toegestaan, mits je het veilig doet (emmer water klaarzetten!) en het van de grond af is in een vuurschaal of korf.  Honden welkom!

Corona maatregelen

We willen iedereen met klem verzoeken om zich aan de dan geldende Corona maatregelen te houden. We zullen deze t.z.t. hier publiceren en ook per mail nogmaals kenbaar maken. 

2827

Samen eten?

Geen zin om te koken?  Op vrijdagavond serveert Ton (inmiddels beroemd vanwege de overheerlijke goulashsoep afgelopen After Summer Pimpweekend!) de door zijn leerlingen gemaakte erwtensoep. En op zaterdagavond serveert Het Goeie Leven een stamppottenbuffet. Jammie! Uiteraard zijn er ook vegetarische versies beschikbaar, geef dat aub aan bij je boeking.  

Dit keer verzorgt Het Pimp Team zowel op zaterdag- als zondagochtend een ontbijtje, op zondag bakken we de befaamde eieren-met-spek. Koffie en thee is er natuurlijk ook altijd en het kan maar zo zijn dat er een rondje warme chocolademelk en/of glühwein wordt geserveerd. 

Tarieven & Inschrijven

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Stuur een mail naar info@pimpfestival.nl als je een plek wil reserveren. Let op: i.v.m. de huidige coronaregels zijn we genoodzaakt een Corona check te doen. Dus je kunt alleen deelnemen als een geldige Corona-QR-code op je telefoon of op papier hebt. 

Het Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel voor 2 personen, inclusief ontbijtjes op zaterdag en zondag en natuurlijk wifi, een auto op de parkeerplaats, 6 Amp stroom, warm water, kinderen t/m 12 jaar en de organisatiebijdrage. Dit kost 56,50 Euro. 

Extra personen ouder dan 12 jaar betalen 5 Euro per persoon per nacht. Als je alleen komt krijg je 2 Euro per nacht korting. Voor een hond betaal je 2,50 Euro per nacht. 

Additioneel kun je bijboeken:

  • een 16 Amp stroomaansluiting i.p.v. 6 Amp voor 4,50 Euro per nacht
  • erwtensoep met roggebrood en katenspek op vrijdagavond kost 7,50 Euro per persoon waarvan 5 Euro gedoneerd wordt aan het goede doel van de leerlingen van Ton 
  • deelname aan stamppottenbuffet van Het Goeie Leven kost 12,50 Euro per persoon
  • een dagje eerder aankomen of later vertrekken kan ook, dit kost 22 Euro per nacht, geef dat a.u.b. op je boekingsformulier
  • de organisatiebijdrage is dit keer 12,50 Euro per boeking 

Annuleringsbeleid:  Tot 1 november 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (€ 12,50). Na 1 november 2021 is annuleren niet meer mogelijk.