Chica Light Weekend 3 t/m 5 juli 2020

Aanleiding: het 'originele  Chica Pimpweekend gepland in juni 2020 bevat een aantal knusse activiteiten wat het echt een oergezellig en hilarisch Chica Pimpweekend zou maken. Maar, juist deze activiteiten zijn niet uit te voeren met de 1,5m-afstand-regel. Dus besloten we, met veel pijn in het hart, het gehele Chica Pimpweekend een jaar uit te stellen naar juni 2021. 

En ondertussen dachten we; wat zou er nu zo wél kunnen met respect voor alle RIVM maatregelen? We kunnen en mogen in een beperkt gezelschap vanaf 1 juli kamperen, we kunnen met afstand gezamenlijk ontbijten en bijkletsen en alsnog genieten van elkaars gezelschap en reispaleisjes! En ook de camping zag dit helemaal zitten. Dus zo ontstond het Chica Light Weekend, voor dames die echt niet zo lang kunnen wachten!

Camping Het Waldoorn

Het programma

Op deze keurig verzorgde camping vlak bij het pittoreske Zutphen staan we straks met ons kleine gezelschap bij elkaar op ons eigen veld, ieder op een ruime plaats. Ons veld heeft een eigen sanitairblok wat regelmatig wordt schoongemaakt. Wij nemen grote tuintafels mee zodat we met elkaar maar toch op gepaste afstand lekker buiten kunnen zitten. Nu maar duimen voor mooi weer!

Ladies Only

Dit is een ladies-only weekend met leuke invulling, niets hoeft, alles mag. Niet omdat we mannen niet leuk vinden (integendeel!) maar gewoon omdat we een keer zin hebben in een gek weekendje te kamperen met allemaal gezellige pimp-dames. Enne, ook junior chica's zijn van harte welkom, jong geleerd....! We begrijpen het goed als je aarzelt om helemaal alleen te komen rijden, de caravan plaatsen en aan te sluiten. Weet dat er in ieder geval heel veel behulpzame Chica's zijn! En als je nou toch liever je kerel laat rijden? Daar doen we natuurlijk niet moeilijk over, maar, hij moet iets rose of bloemigs aan en we willen een foto!! En hoe leuk ie ook is, daarna moet ie echt weer wegwezen :-)

RIVM maatregelen 

Sinds maandag 11 mei 2020 kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. Daarom blijft voor iedereen gelden:

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Bent u ziek?
Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. 

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.

Disclaimer: iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt, noch de organisatie noch de camping kan aansprakelijk gesteld worden voor mogelijk nadelige gezondheidsgevolgen vanwege deelname aan de kampeerweekendjes.

Tsja, het is nu natuurlijk een soort uitgeklede versie van het Chica Pimpweekend...dus niet echt een programma. Maar, graag verwelkomen we iedereen vrijdag zo in loop van de dag. Zaterdagochtend is er buiten een badjasontbijt en de rest van de dag gaat ieder lekker zijn gang. Uiteraard staat er altijd wel koffie en thee klaar! En we hebben zo'n vermoeden dat er zowel vrijdag als zaterdag 's avonds nog wel een maaltijd uit de skottelbraais komt ... Zondagochtend staan er uiteraard weer eieren-met-spek op het ontbijtmenu en daarna gaat iedereen weer huiswaarts. We raden je aan deze evenement pagina te volgen, dan blijf je up-to-date van het programma!

Tarieven & Inschrijven

+++ inmiddels is het Chica Light kampeerweekend uitverkocht, sorry! +++

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel op ons Chica veld, inclusief superontbijtjes op zaterdag en zondag en natuurlijk Wifi, auto, toeristenbelasting, warm water, bijzetttentjes, honden, etc. Dit kost 45 Euro voor de eerste persoon. Kom je met z'n tweeën in je caravan/camper, dan kost dat 10 Euro extra voor de 2e persoon. Dit geldt tot een max van 4 personen per kampeerplek. Wil je eerder of later komen? Dan kost dat 22 Euro per nacht. 

Vul bijgevoegd boekingsformulier in en mail het naar info@pimpfestival.nl

Wij zijn Marieke, Suzanne en Esther van Het Pimp Team en wij organiseren dit ladies-only weekendje, gewoon omdat het kan en wij het grappig vinden om eens keer uit te proberen. We vinden het echt heel leuk om te zien hoe steeds meer dames  lekker zelf rijden met caravan of camper. Just do it! Wij zetten de koffie, thee, wijn en nog veel meer klaar. Proost! Graag tot snel ziens en groetjes van Marieke, Suzanne en Esther


2191