Chica Pimpweekend 25 t/m 27 juni 2021

Compleet verzorgd weekend

+++ update 2 mei 2021: het Chica Pimpweekend is uitverkocht. Wil je op de reservelijst staan? Mail dan je naam en 06nummer naar info@pimpfestival.nl. Dan benaderen we je zodra er een plekje beschikbaar komt. +++

Alle moeders, dames, dochters en vriendinnen verzamelen voor het supergezellige, foute, rose, bloemige doch zeker niet truttige Chica Pimpweekend! Ja ja, haak die caravan gewoon aan of kruip achter het stuur van je camper en kom in juni naar knusse camping Het Waldhoorn in Eefde (vlak bij Zutphen). Vrees niet, met alle plezier helpen we je met het plaatsen van je caravan/camper en ook als je weer naar huis gaat is er hulp als je dat fijn vindt! 

Dit is een ladies-only weekend met leuke invulling, niets hoeft, alles mag. Niet omdat we mannen niet leuk vinden (integendeel!) maar gewoon omdat we een keer zin hebben in een gek weekendje te kamperen met allemaal gezellige pimp-dames. Enne, ook junior chica's zijn van harte welkom, jong geleerd....!

Camping Het Waldhoorn

Op deze knusse en keurig verzorgde camping vlak bij het pittoreske Zutphen staan we straks met z'n allen bij elkaar op ons eigen veld, met een eigen sanitairblokje. Uiteraard duimen we voor mooi weer, maar, we kunnen altijd uitwijken naar een supergezellig zaal waar we samen kunnen ontbijten, eten, bingo en pub quiz doen. O ja, er is zelfs een wellness tuin (vergeet je badkleding niet)! Maar of je daar tijd voor hebt is nog maar de vraag met dit volle programma :-).   

Het programma

  • Vanaf vrijdag 25 juni 14.00 uur zijn jullie van harte welkom in Eefde! Gezellig om iedereen te zien en kennis te maken.
  • Rond 18.00 uur schuiven we gezellig aan voor het Spaanse diner (op inschrijving).
  • Rond 20.00 uur is er een op maat gesneden Pubquiz, kom en doe gezellig mee!
  • Zaterdag is er om 9.30 uur het Badjasontbijt. Dat heb je nog nooit meegemaakt, dus ik zou er maar bij zijn (inbegrepen). 
  • Rond 14.00 uur is het hoogste tijd voor de High Tea (op inschrijving)!
  • Vanaf 18.30 uur is het saladebuffet geopend (op inschrijving).
  • We sluiten de zaterdag af met de Foute Bingo van Roze Toos Bingodoos met haar 2 lieftallige assistentes. Hi-la-risch...!!
  • Zondagochtend moeten de maagjes goed gevuld worden, dus bakken we vanaf 9.30 uur voor jullie eieren met spek. Das nou eenmaal een traditie die we graag in stand houden, uiteraard is dit inbegrepen in het basis arrangement. 

En dan rijdt iedereen zo rond 12.00 uur weer naar huis met een grote glimlach!

Hoi! 

Wij zijn Marieke en Esther van Het Pimp Team en wij organiseren dit ladies-only weekendje, gewoon omdat het kan. De eerste editie in juli 2020 was een groot succes, dus daarom doen we het gewoon nog een keer. We vinden het echt heel leuk om te zien hoe steeds meer dames gewoon lekker zelf rijden met caravan of camper. Just do it! Wij zetten de koffie, thee, wijn en nog veel meer klaar. Proost! 

PS: Het is een Chica Pimpweekend dat je echt niet wil missen, maar we begrijpen het goed als je aarzelt om helemaal alleen te komen rijden, de caravan plaatsen en aan te sluiten. Weet dat er in ieder geval heel veel behulpzame Chica's zijn! En als je nou toch liever je eigen kerel laat rijden? Daar doen we natuurlijk niet moeilijk over, maar, hij moet iets rose of bloemigs aan en we willen een foto!! En hoe leuk ie ook is, daarna moet ie echt weer wegwezen :-) :-)

We hebben een geheel verzorgd weekend in elkaar gezet, maar nog altijd met alle keuzevrijheid. Overnachten, ontbijtjes en vertier zijn inclusief, additioneel kun je naar wens inschrijven voor de avondmaal tijden en de high tea. Het inmiddels traditionele eieren-met-spek ontbijt op zondagochtend zal zeker niet ontbreken. Dus doe vooral dat waar je zin in hebt en vooral niet waar je geen zin in hebt! 

Vertier met de chica's 

En nu mogen we dit weekend natuurlijk helemaal los gaan...wat dacht je van een sprankelend doch gezond badjassenontbijt (neem je mooiste badjas mee!) Een foute bingo (kom in stijl!)? Of een echte pubquiz? Dat wordt lachen....Enne, als iedereen nou een klein prijsje ingepakt meeneemt, dan gooien we die op een hoop en wordt het extra spannend!

High Tea

Hoe gezellig is dat; in alle rust lekker bij elkaar zitten, kletsen en smullen van heerlijke zoete en hartige hapjes. Perfecte match met ons Chica weekend dachten wij zo. Je kunt straks op het boekingsformulier aangeven of je wilt deelnemen. Wij denken dat je dit echt niet wil missen! 

Tarieven & inschrijven

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel op ons Chica veld, inclusief superontbijtjes op zaterdag en zondag, Foute Bingo en Pubquiz, organisatiebijdrage en natuurlijk Wifi, auto, toeristenbelasting, warm water, bijzettentjes, honden, etc. Dit kost 60 Euro voor de eerste persoon. Kom je met z'n tweeën in je caravan/camper, dan kost dat 15 Euro extra voor de 2e persoon. Dit geldt tot een max van 4 personen per kampeerplek. Wil je eerder of later komen? Dan kost dat 22 Euro per nacht. 

Wil je gezellig mee-eten?

Deelname aan de Spaanse avond kost 12,50 Euro pp. Er zijn allerlei Spaanse gerechten waaronder paella (met kip), albondigas (dat zijn gehaktballetjes in tomatensaus) en sangria! 

De High Tea op zaterdagmiddag wordt door ons zelf verzorgd met wat hulp en dat wordt een belevenis. Deelname kost 12,50 Euro per persoon. 

Zaterdagavond kun je lekker je eigen maaltijdsalade samenstellen tijdens het uitgebreide verse saladebuffet. Dit kost 10 Euro per persoon. 

Wil je een van de laatste plekjes bemachtigen voor dit hilarische weekend? Mail dan je naam, adresgevens, 06-nummer en wat je wil 'bestellen' voor hoeveel personen naar info@pimpfestival.nl.  We sturen je dan binnen een week een ontvangstbevestiging inclusief betaalinstructie. Zodra je betaald hebt is je boeking pas definitief. Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! 

Tip: als je onze website de Facebook evenementpagina volgt, krijg je alle voorpret mee! Tot 1 april 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (10 Euro). Na 1 april is annuleren niet meer mogelijk. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de camping te boeken voor het Chicaweekend.

Disclaimer m.b.t. Corona: iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt, noch de organisatie noch de camping kan aansprakelijk gesteld worden voor mogelijk nadelige gezondheidsgevolgen vanwege deelname aan de kampeerweekendjes.

3317