Cursus Sleurhutsleuren: 14 & 15 september 2019 in Vuren

***update 18 september 2019: wat was het leuk en leerzaam! Dit krijgt een vervolg,  hou deze website in de gaten (we denken aan april 2020)!***

Tsja, we rijden natuurlijk maar gewoon rond met onze hutjes, maar uiteraard wil je veilig de weg op/over met je mooie reispaleis want je moet er toch niet aan denken dat er wat mee gebeurt! 

Voor iedereen ( ja ja, óók heren) die net ff nog wat meer wil weten over veilig en handig rijden met je caravan is deze cursus. Een professionele instructeur geeft een dagje les, tussendoor lunchen we gezellig met z'n allen op naast gelegen Camping de Lievelinge. Voor wie er een compleet weekendje van wil maken; boek zelf online je plekje op de bijzondere camping de Lievelinge onder vermelding van "Pimpcaravan", daar moet je echt een keer geweest zijn. Ook als je nou al volleerd chauffeur bent, kamperen met pimpers is altijd gezellig, welkom! Neem gerust je geliefde, kinders en hond mee, want dit is een unieke camping waar heel veel bijzonders te zien is! 

Het Plan (zoals altijd; niets hoeft, alles mag!)

Vrijdag 13 september
Aankomst op de Lievelinge tussen 14.30 en 20.00 uur, samen koffie doen in de grote tent die we meenemen? Esther bakt een bananabread!

De ene groep van 6 krijgt cursus op zaterdag, de andere op zondag

Programma van een cursus dag
8.30 uur; samen ontbijten? We kunnen héél goed eitjes met spek bakken 😊
9.15 uur: caravan aankoppelen en dan start om 9.30 uur de cursus sleurhutsleuren op het terrein naast de Lievelinge (1 persoon per combinatie, met je eigen auto + caravan)
12.30 - 13.30 pauze; samen lunchen?
13.30 - 16.30 uur deel 2 van de cursus
En dan rijden we als volleerd experts de camping weer op en zetten we zélf de caravan keurig op het oude plekje (ahum, das dus t idee) 😉 of op zondag naar huis. 

Zaterdag is het gezellig uitpuffen onder het genot van een drankje en hapje in de tent…Samen eten? 


Cursus

Dirk la Verge heeft een eigen rijschool in Beesd en is gespecialiseerd in het rijden met een aanhanger. Hij zal ons ons zaterdag (of zondag) met aandacht, enthousiasme en een persoonlijke aanpak alle kneepjes leren van het auto rijden met een caravan. Aankoppelen, laden, spiegelstellen, bochtjes, achteruit rijden, …we worden experts! 

Kosten: € 125,00 per combinatie inclusief lunch. Graag uiterlijk 1 juli via een Tikkie betalen aan Marieke. Bij annulering helaas geen geld retour, je mag uiteraard wel iemand anders je plekje laten overnemen. 

Camping de Lievelinge

En als we er dan toch zo met z’n allen zijn, maken we er gewoon een gezellig weekendje van. Het oefenterrein ligt namelijk naast camping de Lievelinge. Boek je kampeerplek zelf rechtstreeks online bij de Lievelinge
Vergeet niet om in het opmerkingenveld te vermelden dat je PIMPCARAVAN bent, dan herkent de camping dat je deel uitmaakt van ons groepje en plaatsen ze ons bij elkaar! We zijn er ons bewust van dat het geen goedkope camping is, maar als liefhebber van gepimpte caravans moet je hier echt een keer geweest zijn! Heb je geboekt, laat het ons (Marieke of Esther) even weten via een appje of Messenger, dan weten we dat het gelukt is!

Eten

We nemen een grote tent mee als centraal punt. Laat even weten of je het leuk vindt om samen te eten, dan regelen we wat met elkaar! Veel groetjes van Marieke (0641216521) en Esther (0611032066)