For Men Only Pimpweekend 1 t/m 3 oktober 2021

+++ vanwege Corona is het For Men Only Pimpweekend verzet naar oktober +++

Beste mannen onder ons, het is eindelijk zover; het eerste "For Men Only Pimpweekend" kan geboekt worden! Dit is dus ook echt  Men Only

Het programma

Vrijdagmiddag is iedereen vanaf 13.30 uur welkom op ons veld. Het lijkt ons gezellig om die avond een American Party te houden; als een paar mensen wat lekkers koken maken we daar een buffetje van en eten we gezellig met z'n allen, echt campingstyle! Vervolgens zullen we een kampvuurtje gaan maken waar iedereen zijn zelf meegenomen drankje kan nuttigen!

Zaterdagochtend kan iedereen rustig op starten het is gisteren bij het kampvuur natuurlijk weer veel te laat geworden! Einde van de ochtend zullen er nog kleine activiteiten georganiseerd worden zoals bv houthakken ( we hebben natuurlijk wel wat nodig voor de avond).

Wat natuurlijk niet kan ontbreken is toch een heerlijk biertje! Daarom zullen wij op zaterdag rond 15.00 uur in samenwerking met een lokale bierwinkel een bierproeverij organiseren. Tijdens deze proeverij zullen er een 6-tal speciaal biertjes aan bod komen met de nodige tekst en uitleg.

Aansluitend is er een BBQ (op inschrijving).

En om de dag geheel in stijl af te sluiten zullen wij in de avond bij het kampvuur de groep trakteren op een drankje en een kleine versnapering. Dit organiseren wij dan i.p.v. het ontbijt met spek op de zondagochtend wat jullie van ons gewend zijn. Zo kan iedereen zondag lekker op zijn eigen tempo opstarten!

Ook maakt het de zondag een stuk relaxter daar we pas rond 16.00 uur van de camping hoeven te zijn. Al met al een heerlijk bourgondisch weekendje voor de mannen onder ons!

2538

Camping Zonnehoeve 

Dit weekend strijken we neer op Camping Zonnehoeve in Oudenhoorn, onder de rook van Rotterdam en vlak bij zee. Dit weekend staat in het teken van chill and layback; alles lekker relax en op zijn eigen tijd en tempo. Wel hebben wij wat activiteiten geregeld waar je aan kan deelnemen. Zo is het mogelijk om op de camping bijvoorbeeld hout te hakken en zijn wij nog aan het kijken naar andere kleinere activiteiten.

Tarieven en boeken

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel op ons veld, inclusief een drankje en versnapering zaterdagavond bij het kampvuur, toeristenbelasting, een auto op de parkeerplaats, warm water en de organisatiebijdrage. Dit kost 60 Euro voor de eerste persoon. Kom je met z'n tweeën in je caravan/camper, dan kost dat 15 Euro extra voor de 2e persoon. Dit geldt tot een max van 4 personen per kampeerplek. Additioneel kun je bijboeken:

  • bierproeverij op zaterdag voor  20 Euro per persoon
  • barbecue zaterdagavond voor 15 Euro per persoon, excl. drankjes

Op het Boekingsformulier onderaan deze pagina kun je aangeven waar je aan mee wilt doen. Vul de grijze velden in dit formulier in druk op verzenden!  We sturen je dan binnen een week een ontvangstbevestiging inclusief betaalinstructie. Zodra je betaald hebt is je boeking pas definitief. Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! 

Heb je vragen? Mail dan naar info@pimpfestival.nl

Tip: als je Het Pimp Team en/of de Facebook evenementpagina (For Men Only Pimpweekend) in gaten houdt, krijg je alle voorpret mee! 

Tot 1 september 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage van 10 Euro. Na 1 september 2021 is annuleren niet meer mogelijk. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de camping te boeken voor het For Men Only Pimpweekend.

Corona maatregelen

We willen iedereen met klem verzoeken om zich aan de dan geldende Corona maatregelen te houden. We zullen deze t.z.t. hier publiceren en ook per mail nogmaals kenbaar maken. Moeten we onverhoopt dit weekend annuleren i.v.m. Corona richtlijnen, dan verzetten we het naar een andere datum en blijft je reservering staan. Kun je die nieuwe datum niet, dan krijg je je geld terug m.u.v. de organisatiebijdrage van 10 Euro.

Boekingsformulier For Men Only 2021