Gepimpte Caravan Weekend 2019

Inmiddels zijn we toe aan de 4e editie van het 'grote' Pimpweekend. Dit keer strijken we van  vrijdag 17 t/m zondag 19 mei neer op Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk.

UPDATE 12 FEB 2019: UITVERKOCHT! Met gepaste trost kunnen we melden dat alle beschikbare kampeerplekken straks worden gevuld met prachtige gepimpte caravans en campers. Dat betekent dat er ruim 120 reispaleisjes komen! Das toch geweldig?!

Iedereen met een gepimpte caravan, camper, vouwwagen, tent, badkuip, of wat dan ook, met zin in een gezellig weekendje kamperen met vrolijke en creatieve mede-pimpers is van harte welkom. We hebben plaats voor ongeveer 100 caravans/campers. Lees alle informatie echt even goed door, kies zorgvuldig je veldje en eet gezellig mee! 

Kies je veld

Op het boekingsformulier moet je aangeven op welk veld je het liefst zou willen staan, kijk ook even op de deze plattegrond.

A. op het pimpveld; want je vindt het leuk om je gepimpte reispaleis aan de bezoekers te laten zien en ze ook te woord te staan (let op, als je hier staat verwachten we dat je caravan/camper op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur toegankelijk is voor de bezoekers van het Pimpfestival!). Hier zijn ook enkele Pimpfestival-activiteiten;

B. op het chillveld;  want je wil niet de hele zaterdag bij je reispaleisje zijn en lekker je gang gaan (hier komen dus op de zaterdag nagenoeg geen bezoekers)

Er geldt wie het eerst-komt-het-eerst-maalt en vol = vol. Zodra het pimpveld vol is, word je automatisch op het chillveld ingedeeld. We proberen het echt om iedereen naar de zin te maken en we rekenen op jullie begrip!

Gezellig samen eten!

Afgelopen keer ontvingen we veel positieve reacties op de pizza- en BBQ avonden voor de pimpers onderling. Dus ook dit jaar is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar te eten. 

Camping Klein Oisterwijk is groot fan van buiten koken en op de vrijdagavond worden er driepoten opgesteld met van die grote soeppannen boven het vuur met heerlijke maaltijdsoep en knapperig vers brood! Jammie! 

En zaterdagavond zetten we het pimpthema nog even door; je kunt dan je eigen burger pimpen met diverse toppings en heerlijke salades! Als je beide boekt is dat ook nog wat voordeliger, gewoon doen! Er zijn uiteraard ook vegetarische uitvoeringen beschikbaar, geef dat aan op het boekingsformulier.

Voor een ontbijtje op de zaterdagochtend kun je ook terecht op de camping. 

Voor de zondagochtend hebben we weer een zelfgemaakt eieren-met-spek-ontbijt op het oog, daar komen we nog op terug! 

De tarieven voor het kamperen

volwassene (vanaf 13 jaar)        € 10,- per nacht per persoon

kind (van 4 t/m 12 jaar)               € 5,- per nacht per persoon

baby (van 0 t/m 3 jaar)                gratis

hond                                                 € 2,50 per nacht per hond

organisatiebijdrage*                    € 10,- per boeking

Prijzen zijn inclusief elektra, 1 parkeerplek voor je auto op de parkeerplaats, warm water, warme douches, wifi, en toeristenbelasting.

* met dit tientje kan het Pimp Team de kosten voor de organisatie van dit weekend dekken. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor de muziek, folders, banners, knutsel- en versierspullen, communicatie, administratie etc.

De tarieven voor het eten

vrijdagavond: driepoot soep diner volwassene € 7,50; kind € 5,- (excl. drankjes)

zaterdagochtend: Oisterwijks ontbijtje volwassene € 9,50; kind € 6,50

zaterdagavond: Pimp-je-burger diner volwassene € 17,50; kind € 12,50 (excl. drankjes)

speciaal arrangement voor de 2 diners: driepoot soep + Pimp-je-burger samen voor volwassene € 22,50 en kind € 15,-

Geen eigen kampeermiddel?

UPDATE JAN 2019: inmiddels zijn alle cabanas UITVERKOCHT! De camping heeft 5 mooie cabana's op het Pimpveld beschikbaar voor een zeer speciaal tarief (honden helaas niet toegestaan). Heb je interesse hierin? Neem even contact op met het Pimp Team. 

Boeken

*** let op: omdat alle kampeerplaatsen vergeven zijn is boeken niet meer mogelijk, ook niet voor de wachtlijst, wees er volgens jaar snel bij!*** 

Je boekt je je kampeerplek en eventueel eten bij het Pimp Team, en dus niet bij de camping zelf.  Vul het formulier volledig en leesbaar in en mail het dan naar info@pimpfestival.nl. We sturen je dan binnen een week een ontvangstbevestiging en de betaalinstructies. Zodra je betaald hebt is je boeking definitief. Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! Tot 1 maart 2019 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (€ 10). Na 1 maart is annuleren niet meer mogelijk.


Steekpark Klein Oisterwijk
Steekpark Klein Oisterwijk
cabana
cabana
driepoot
driepoot
Pimp je burger
Pimp je burger