Pimpfestival 2019 is op zaterdag 18 mei in Oisterwijk (NB)

Iedereen die benieuwd is hoe je een saaie caravan/camper van binnen en/of van buiten (zelf) omtovert tot een je eigen unieke reispaleis is van harte welkom op het Pimpfestival! Kom gezellig langs voor een flinke dosis pimpinspiratie en tips van de vele ervaringsdeskundigen. 

Er zijn ruim 120 gepimpte caravans en campers aanwezig en meer dan de helft hiervan houdt die dag "open-huis-op-wielen”. De trotse eigenaars delen graag hun kluservaringen. Maar er is veel meer: foodtrucks, marktkramen die van alles verkopen wat met pimpen en kamperen te maken heeft, technisch aankoopadvies, er zijn pimpworkshops, er wordt een caravan te plekke bestickerd en gesloten en dit alles onder het genot van LIVE muziek! Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Al met al heerst een hele gezellige en creatieve sfeer met voor ieder wat wils (en heren, het is echt niet allemaal rose en bloemetjes, ook voor jullie is er veel te zien :-)! De entree is gratis en op deze Facebook evenement pagina kun je meegenieten van alle voorpret. Van harte welkom! 


De ondernemers

Ook dit jaar staat er een bijzondere verzameling toffe ondernemers die hun hippe spulletjes en diensten aanbieden. We houden het hier even kort, zaterdag heb je alle tijd om heerlijk te neuzen tussen al dat moois!

Janine van KEKkamperen, Sandra van Funky Friday en Jiska van Leuk & Zo zijn er al bij sinds het allereerste Pimpweekend in 2016. Hier slaag je altijd voor iets unieks of lekkers….

Atomatent uit Uden maakt prachtige tenten en luifels, ook op maat! We zijn erg blij dat wij hun Evento luifel mogen gebruiken.

Michael van Onder de Plak Bestickering is er ook weer! Live zullen er 2 caravans onder handen genomen worden; 1 wordt volledig gespoten en een ander krijgt hele mooie grote stickers. Daar wordt je reispaleis natuurlijk echt uniek van!

Via Camptoo kun je een camper/caravan huren óf verhuren! Zij nemen iets heel bijzonders mee…

Als pimpers van het eerste uur mogen Caravanity en Judidith natuurlijk niet ontbreken! Zij presenteren zich samen.

My Eriba Dream is aanwezig met 2 prachtige gepimpte Eriba’s. De kleine “Ukkepuck” is weer volgeladen tot aan het hefdak, met de meest leuke camping en kado producten. 

Liesbeth van De Woonwagen is er ook dit keer bij met haar tot winkel omgetoverde Chateau Grand Prix!

De kleurrijke caravan van Merel van Face Fantasy BodyArt springt meteen in het oog! Hier kun je je prachtig laten schminken.

Sonja verkoopt via Happy Flamingo's hippe, kleurrijke en praktische feel-good kampeer- en reisartikelen, met als motto: “travel is a way of life, travel happy.

Yvonne van Draadkracht heeft al menig caravan/camper kussen van een prachtig nieuwe bekleding voorzien, het paspelrandje maakt het helemaal af!

Barry en Danielle van Kekke Kamperen uit Almelo verbouwen en restylen caravans op maat. Bijzonder zijn de 3-persoons stapelbedden die ze maken, dit is live te bekijken!

Jeroen van HipPeace organiseert samen met een groep vrijwilligers het Weekend@hippeace: een laid-back, groovy retro pop-up campingweekend 21-23 juni in Stein (L). Welkom!

Creatieve Marieke van That vintage shop verkoopt vintage (kampeer)spullen zoals beddengoed, handdoeken, dekens tot thermoskannen, servies en parasols.

Maria van MooieMomenten4You neemt haar stickermachine mee en kan dus ter plekke stickers voor je maken! En nog veel meer zoals handletteren, workshops, bedrukkingen…

De foodtrucks

Sannie (van Bakken op Hakken Foodcaravan) kennen we al en komt nu voor de 3e keer met haar gezellige caravan gevuld met verse pizza-punten en Italiaans schepijs. Heerlijk! 

Claire van Chic de Friemel on Tour serveert verse koffie met onweerstaanbaar bijpassend lekkers uit haar stijlvolle Constructam. Jammie! 

Ellen is een Culinaire Duizendpoot en bij haar stoere Sjef kun je de lekkerste tosti’s eten! 

Marco Wattel is gek van vis en bij hem haal je het lekkerste uit de zee! Hij is een zeer ervaren showkok en staat nu voor het eerst op een festival.

En heb je zin in een simpele maar o-zo-lekkere burger, gebakken door het enige echte PimpTeam (ok, en wat hulp), scoor er eentje bij Benjo’s Burgers!

Muziek!

En dit alles onder het genot van live muziek van The 45 (daar blijf je gewoon naar luisteren!) en de gezellige plaatjes van gelegenheids DJ's Henry en zijn maat!

Vraag het Jaap!

Wij weten precies hoe het voelt hoor; je hoofd bruist van de pimpplannen en je gaat op zoek naar een gave oudere caravan voor een schappelijk prijsje. 

Je ziet een prachtexemplaar en je wordt zelfs een beetje verliefd! Maar, is de bodem wel hard? Is ie wel veilig? Oei, ruik ik nou muffigheid? Maar och, wat is ie leuk en je handen jeuken om te beginnen!! Wat nu?

Waar let ik op tijdens de aanschaf van een oudere caravan? Vraag het JAAP, al zijn kennis en ervaring is exclusief beschikbaar tijdens dit Pimpfestival!

Workshops

Doel van deze dag is om mensen te inspireren en te helpen starten met pimpen. Je krijgt heel veel handige tips en kunt meekijken hoe anderen bijvoorbeeld een 3-persoons stapelbed maken, kussenhoezen maken, een caravan bestickeren of spuiten, de kastjes verven en nog veel meer. Dus daarna kun je direct aan de slag en zien we je graag volgend jaar terug mét je zelfgepimpte caravan!


Steekje Los

Hoe maak je een nieuwe hoes voor over de kussens? Of zo'n leuke vlaggenlijn? Ik wil zo'n gezellige gestreepte luifel maken, hoe doe ik dat? 

De dames van Steekje Los zitten onder de prachtige Evento luifel van Atomatent en hebben antwoord op al je handwerk-vragen! Ze zitten klaar achter de snorrende naaimachines en stap voor stap wordt alles uitgelegd. Kun je straks bijzonder trots zijn op je zelfgemaakte vlaggenlijn! En, als je er toch te veel tegenop ziet; Yvonne van Draadkracht is er ook en zij maakt echt prachtige kussenovertrekken op bestelling.  

Kidspimp

De kinderen zullen zich absoluut niet vervelen tijdens deze dag. Met live muziek en ijsjes is het makkelijk scoren maar er is veel meer! Janna is er ook dit jaar bij met haar bijzondere wereld-in-een-koffertje... erg leuk!
Bij Desiree en Evalien van de Inspiratieveranda kunnen kinderen in een workshop hun eigen caravan pimpen! We zijn nog druk in de weer om ook dit jaar een (sloop)caravan te regelen die beschilderd kan worden door de kinderen. Als iemand nog iets heeft staan (moet wel veilig over de weg kunnen)….neem contact op met Benjo van Het Pimp Team.