Pimpfestival 9 mei 2020

Gepimpte Caravan Weekend 8 t/m 10 mei 2020

Hallo! Wij zijn druk bezig met de organisatie van dit festival. Zodra er meer details bekend worden zullen we dat hier en op onze Facebookpagina publiceren.

Iedereen is welkom op het Pimpfestival! Op deze zaterdag 9 mei 2020 zijn er in Bunnik op het terrein van Buitengoed de Boomgaard tientallen gepimpte caravans en campers van binnen en buiten te bekijken, tips & trics te ontvangen van de trotse eigenaars, pimpworkshops en demonstraties te volgen, leuke kampeer- en pimpspullen te shoppen en lekker te chillen op het Pimp Terras bij de foodtrucks en live muziek. En nog veel meer leuks... (gratis entree!). Kijk voor een impressie even bij het Pimpfestival van 2019, of de leuke filmpjes hieronder en ook in de fotogalerij staan mooie plaatjes. 


Wil je optimaal genieten van alle gezelligheid en er bij zijn met je gepimpte caravan/camper? Vanaf december 2019 kun je een kampeerplek boeken. Hoe dat werkt wordt via Het Pimp Team bekend gemaakt! Doorgaans zijn de kampeerplekken heel snel uitverkocht, dus hou deze pagina en ook Het Pimp Team in de gaten.