Pimpfestival voor iedereen op zaterdag 9 mei 2020

Overnachten? Boek een kampeerplek!

De 5e editie van Het Pimfestival staat voor de deur; iedereen met pimp-interesse is welkom op zaterdag 9 mei in Bunnik op het terrein van Buitengoed de Boomgaard waar je tientallen gepimpte caravans en campers van binnen en buiten mag bekijken, waardevolle tips & trics kunt ontvangen van de trotse eigenaars, pimpworkshops en demonstraties kunt volgen, er zijn leuke kampeer- en pimpspullen te shoppen en het is heerlijk chillen op het Pimp Terras bij de foodtrucks en live muziek. En dan is er nog veel meer leuks... (gratis entree, parkeerkosten 2 Euro/auto). 

Kijk voor een impressie even bij het Pimpfestival van 2019, of de leuke filmpjes hieronder en ook in de fotogalerij staan mooie plaatjes. 

Pimpcompetitie

Ook dit jaar is er een pimpcompetitie voor de kampeerders; op het boekingsformulier kun je aangeven of je wel of niet wil meedoen. Een vakjury zal langsgaan bij alle deelnemers en je reispaleis op verschillende aspecten beoordelen. Je zult dus de hele zaterdag bij je caravan moeten blijven. De caravans/campers die meedoen met de competitie worden bij elkaar geplaatst bij veld Griend, hierdoor is het niet mogelijk om bijvoorbeeld naast vrienden te staan.

Kamperen op Pimp- of Chill veld?

We hebben de oranje omcirkelde velden ter beschikking. De activiteiten van het Pimpfestival (zaterdag) zijn geconcentreerd op veld Griend. Op het boekingsformulier kun je aangeven of je op een pimpveld (dichter bij Griend) of op een chillveld (verder weg van Griend) wil staan. We kunnen helaas niet garanderen dat alle bezoekers bij alle caravans komen kijken. Ben je er even niet of wil je even geen bezoekers ontvangen, doe je deur dan dicht en/of hang even een bordje op. 

Wil je optimaal genieten van alle gezelligheid en er bij zijn met je eigen gepimpte caravan/camper? Boek dan een kampeerplek en kom op vrijdag de 8ste mei al naar Bunnik. Het aantal kampeerplaatsen is gelimiteerd en doorgaans snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met inschrijven want zoals jullie inmiddels weten vol = vol en wie het eerst komt, het eerst maalt. Boeken doe je door het boekingsformulier ingevuld te mailen aan info@pimpfestival.nl. LET OP: SOMS MOET JE EERST DE KNOP 'BEWERKEN INSCHAKELEN'  AANKLIKKEN VOOR JE HET FORMULIER KUNT INVULLEN!

Het concept is inmiddels bekend; vrijdags komen de kampeerders aan en installeren zich op een leuk plekje. Op zaterdag is het Pimpfestival en verwachten we weer veel nieuwsgierige luitjes die een kijkje komen nemen bij jullie prachtige caravans, de marktkramen, de workshops, foodtrucks en muziek. Zondag is het met alle kampeerders napraten tijdens het inmiddels befaamde gratis (!) eieren-met-spek ontbijt en daarna gaat iedereen weer huiswaarts. Tip: als je onze Facebookevenementpagina’s Pimpfestival 2020 en 5e Gepimpte Caravan Weekend in gaten houdt, krijg je alle voorpret mee!

Gezellig met z’n allen eten zoals dat gaat op een camping

Geen zin om te koken? Ook dit jaar kun je mee-eten wanneer je wilt. Op vrijdagavond komt er een frietkar en kun je zo veel friet en snacks eten als je wilt, zaterdagochtend heeft de camping een ontbijtarrangement samengesteld. 

Opn zaterdagavond wordt de pizza houtoven aangezet en kun je aanschuiven. 

Alle tarieven voor kamperen en eten vind je hieronder en op het boekingsformulier, hier kun je ook aangeven of je mee wilt eten. 


De kampeer- en eet tarieven

Aankomst vrijdag 8 mei na 12.00 uur, vertrek zondag 10 mei voor 13.00 uur

kampeerplaats incl. 2 personen               € 23,- per nacht

(korting bij 1 persoonsbezetting)            € 3,- per nacht)

extra volwassene (vanaf 12 jaar)             € 5,- per nacht

extra kind (van 4 t/m 11 jaar)                   € 3,- per nacht

baby (van 0 t/m 3 jaar)                              gratis

hond                                                              € 2,- per nacht

organisatiebijdrage                                     € 10,- per boeking

vrijdag: onbeperkt friet & snacks            volwassene € 7,-             kind € 5,-

zaterdagochtend: ontbijtarrangement   volwassene € 9,-             kind € 7,50

zaterdagavond: pizza incl. salades          volwassene € 17,-           kind € 12,50

zondagochtend: eieren-met-spek           GRATIS

combideal: vrijdag friet & zaterdag pizza volwassene € 22,50     kind € 15,- - en 

Annuleringsbeleid kamperen

Nadat we je formulier hebben ontvangen sturen we je binnen een week een ontvangstbevestiging inclusief reserveringsnummer en een betaalinstructie. Zodra je betaald hebt is je boeking pas definitief. Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! Bij aankomst in Bunnik je je bij de receptie, daar liggen dan ook de ontbijt/diner vouchers voor je klaar. 

Tot 1 maart 2020 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (€ 10). Na 1 maart is annuleren niet meer mogelijk.

Sorry dat we nu misschien wat streng overkomen, maar wij organiseren dit geheel vrijwillig in de avonduren en ook voor onze lol, daarom willen de administratieve last graag zo veel mogelijk beperken. We rekenen op jullie begrip!