Springtime Pimpweekend 9 t/m 11 april 2021

update 26 maart *** SPRINGTIME CORONAPROOF ***

Het Springtime Pimpweekend is al over 2 weken, hoera!

We hadden natuurlijk een gezellig en vol programma voor dit weekend, maar rekening houdend met de Corona richtlijnen hebben we besloten om een aantal gezamenlijke activiteiten te laten vervallen. Er zal geen American Diner, geen BBQ en geen Bingo zijn helaas. Maar, laten we vooral kijken naar wat er wél kan!

Voor het traditionele eieren-met-spek ontbijt  op zondag hebben we een Coronaproof variant bedacht en de fietstocht hebben we extra leuk gemaakt. Dus, kom lekker kamperen, de lente is begonnen en het is vast heerlijk buiten. Het sanitair is gewoon geopend en in de directe omgeving zijn er diverse afhaalmogelijkheden of je bestelt gewoon wat lekkers bij thuisbezorgd.nl  :-)

Er zijn nog een paar kampeerplekjes beschikbaar. Heb je interesse? Stuur dan een mail met je naam, adresgegevens en 06 nummer naar info@pimpfestival.nl, dan regelen we dat meteen. En laat het even weten als je een fiets wil huren. Er zijn gewone fietsen voor 11 Euro per dag en de e-bikes kosten 25 Euro per dag. Graag tot ziens in Tiel!

Dit voorjaars-kampeerweekend hebben we in het leven geroepen toen we er op werden geattendeerd dat er wel 5 maanden zitten tussen Bikkelpimp en het grote Pimpfestival! Vijf maanden zonder pimpweekend? Dat kán toch niet?! Dus ging het Pimp Team aan de slag.

We zijn op zoek gegaan naar een leuke camping, bij voorkeur met bloeiende fruitboompjes, een vuurplaats als het toch nog wat frisjes wordt en waar we natuurlijk samen kunnen koffie drinken, bijkletsen en eten. Waar we gewoon weer een leuk pimpweekend kunnen houden. En dat is gelukt: hier komt het eerste Springtime Pimpweekend!

Het programma

Op vrijdag kun je al vanaf 9.00 uur terecht en zondag mag je tot en met het avondeten blijven. Zo kun je optimaal genieten van het weekend. Uiteraard kun je ook extra nachten voor of na het weekend boeken. 

Vrijdagavond staat er weer een American Diner op het programma; als een paar mensen wat lekkers koken maken we daar een mooi buffet van en eten we dat gezellig met z'n allen, echt campingstyle! Uiteraard zorgt Het Pimp Team voor een lekker bakkie koffie/thee daarna. En dan sluiten we de avond af met een heuse bingo. Nee, dat is niet oudbollig, dat is echt hilarisch! Enne, als iedereen nou een klein prijsje ingepakt meeneemt, dan gooien we die op een hoop en wordt het extra spannend!

Het lijkt ons leuk om zaterdagmiddag met z’n allen een fietstochtje te maken om zo de bloesem te bewonderen, we zijn er nu toch! Dus neem je fiets mee en lukt dat niet, dan kunnen we ook fietsen huren, geef dat even aan bij je boeking. ’s Avonds steken we de BBQ aan, lekkerrrrr! Eventuele dieetwensen kun je aangeven bij het boeken. Zondagochtend staan er uiteraard de traditionele eieren-met-spek op het menu en hoef je pas aan het eind van de dag te vertrekken. 

Minicamping Tussen de Dijken

Jan en Rina heten ons van harte welkom op hun knusse camping in Tiel. Een mooi grasveld, fruitboompjes her en der, vlakbij de stad maar tegelijk heerlijk in de natuur en uiteraard keurig sanitair. En, de hele camping is voor ons! En daarom gaan we geen plaatsen toewijzen, kies lekker je eigen plekje zodra je aankomt. Wil je bij elkaar staan? Zorg dan dat je ongeveer tegelijk aankomt of zet even je auto daar waar je vrienden komen te staan. We zullen wel echt een beetje dicht bij elkaar moeten staan om iedereen kwijt te kunnen maar dat lijkt me geen probleem!

Tarieven en boeken

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel, inclusief ontbijt op zondag, fietstocht, bingo, organisatiebijdrage en natuurlijk Wifi, stroom, auto, honden, toeristenbelasting, warm water, bijzettentjes, kinderen t/m 12 jaar, etc. Dit kost 60 Euro voor 2 personen, kom je alleen dan betaal je 44 Euro. 

Extra personen ouder dan 12 jaar betalen 11,50 per nacht. 

Wil je eerder of later komen? Dan kost dat 25 Euro per nacht voor 2 personen of 17 Euro per nacht als je alleen reist.

Mee-eten met de BBQ kost 12,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar betalen 10 Euro (exclusief drankjes).

Een huurfiets kost 11 Euro per dag (wordt op de camping afgeleverd en opgehaald).

Helemaal onderaan deze pagina kun je je aanmelden door de gevraagde info in te vullen. We sturen je dan binnen een week een ontvangstbevestiging inclusief betaalinstructie. Zodra je betaald hebt is je boeking pas definitief. 

Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! Heb je nog vragen? Mail ons op  info@pimpfestival.nl als je vragen hebt. Tot 1 februari 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage (10 Euro). Na 1 februari is annuleren niet meer mogelijk. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de camping te boeken voor dit Pimpweekend.

Tip: als je op de Facebook evenementpagina van dit weekend "ik ga" of "geïnteresseerd" aanklikt krijg je alle voorpret mee.

Corona maatregelen

We willen iedereen met klem verzoeken om zich aan de dan geldende Corona maatregelen te houden. We zullen deze t.z.t. hier publiceren en ook per mail nogmaals kenbaar maken. Moeten we onverhoopt dit weekend annuleren i.v.m. Corona richtlijnen, dan verzetten we het naar een andere datum en blijft je reservering staan. Kun je die datum niet, dan krijg je je geld terug m.u.v. de organisatiebijdrage van 10 Euro.2799